Investeerplan

Vitrus Investeerplan

Vitrus biedt duurzame en energiezuinige producten die gebruik van chemische verfstoffen of hout uit oerbossen tegengaat. Wij willen met u graag een bijdrage leveren aan een beter milieu, onze producten zijn dan ook sterk isolerend en volledig recyclebaar daarnaast steunt Vitrus initiatieven om onze planeet leefbaar te houden ook voor de volgende generatie.
Onze renovatiemogelijkheden zijn natuurlijk scherp geprijsd en uitgevoerd in de hoogste kwaliteit. Vitrus denkt graag met u mee hoe en op welke manier er betaald kan worden, natuurlijk heeft niet iedereen behoefte om zuurverdiend spaargeld aan te breken of de mogelijkheid ineens de bedragen te voldoen. Om op een fatsoenlijke en professionele wijze verschillende financieringsmogelijkheden voorgelegd te krijgen bent u bij Vitrus aan het juiste adres.


Al vanaf € 49,- per maand

Het Vitrus investeerplan maakt het mogelijk om voor een laag vast maandbedrag vanaf € 49.- kozijnen, deuren, gevelbewerking, of andere elementen te financieren. Onze adviseurs rekenen u graag de verschillende mogelijkheden voor. Uw woning is uw showroom en ter plekke kunnen we na een rondgang langs de elementen u een vrijblijvende offerte op maat maken. Door deze werkwijze weet u dat u bij Vitrus aan het juiste adres bent en onbezorgd kan genieten van Vitrus comfort.


Keuzehulp van Vitrus; stap voor stap voor uw gemak

Vitrus neemt graag de tijd om met u de verschillende mogelijkheden door te nemen. Dankzij ons stappenplan kunt u helder en duidelijk zien hoe wij met u tot de uiteindelijke montagedatum komen om uw woning te verbeteren met Vitrus producten. Onze montagemedewerkers zijn allen VCA gecertificeerd en zorgen voor een perfecte montage, deel voor deel, waarbij de eventuele overlast voor u tot een minimum wordt beperkt. En alle afval wordt netjes door ons afgevoerd zodat u direct kunt genieten van uw pas gemonteerde elementen.


Meer informatie of een offerte?