Service

Garantie en Service

Bij Vitrus streven we er naar om al onze projecten zo verzorgd mogelijk af te handelen. Zijn er zaken die onze aandacht verdienen, dan staan wij voor u klaar.

Dat wij veel vertrouwen in onze producten hebben wordt ondersteund door het Politiekeurmerk “Veilig Wonen” en een garantie van 10 jaar op alle kunststof onderdelen. Voor ons is nazorg een belangrijk aspect. Wij zijn immers zelf verantwoordelijk voor zowel het basis- als eindproduct. Wij kunnen het totaalproces op de voet volgen en eventuele problemen altijd adequaat oplossen!


Onderhoud

Nederland is een plat en vlak land waar weer en wind vrij spel hebben. De zomers zijn steeds warmer en de stormen steeds heviger. Temperaturen van ver onder de 0 graden Celsius zijn nog steeds geen uitzondering. De kozijnen staan bloot aan allerlei extreme weersinvloeden. Voor een kozijn van Vitrus is dat geen enkel probleem, want onze kozijnen zijn bestand tegen weersinvloeden, jaar in jaar uit. Kostbare en tijdrovende schilder en onderhoudsbeurten behoren tot het verleden. Af en toe eenvoudig schoonmaken met water en groene zeep of autoshampoo en uw kozijnen blijven als nieuw.

Hier nog eens alle zekerheden op een rijtje :

  • 10 jaar garantie op alle geleverde Vitrus elementen
  • Schüco is wereldwijd marktleider met meer dan 65 jaar ervaring
  • Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
  • Alle Vitrus systemen zijn Komo en DIN – ISO 9001 gecertificeerd
  • Isolatie van topkwaliteit conform energielabel A
  • U betaalt bij Vitrus na montage