Keuzehulp

Vitrus Keuzehulp

Wij geven u graag een gedegen advies, uiteraard is dat per situatie verschillend en graag maken we een afspraak bij u thuis om uw wensen door te nemen, uiteraard kosteloos en zonder verplichting


VITRUS ADVIES

Bij Vitrus staat uw wens centraal en indien bouwtechnisch mogelijk, zullen wij tijdens een afspraak met u persoonlijk de details en wensen bespreken. Door onze professionele werkwijze kunnen wij alle details precies naar uw voorkeur presenteren. Vanzelfsprekend werken wij uw wensen ter plekke uit in een vrijblijvende prijsopgave.


VITRUS METEN IS WETEN

Onze inmeter met timmermansoog is de specialist die analyseert of uw wensen in het productieproces opgenomen kunnen worden. De verschillende gekozen materialen in de door u gewenste kleur zullen in de fabriek worden gefabriceerd tot de door u gewenste producten. Het team neemt op tijd met u contact op om af te spreken en te bevestigen wanneer de Vitrus producten bij u geplaatst worden.


VITRUS MONTAGE

Vitrus zorgt voor een perfecte installatie door, deel voor deel, vakkundig met VCA gecertificeerde montagemedewerkers de verschillende elementen van uw woning te vervangen door Vitrus producten. Uiteraard verwachten wij dat u na montage met ons de verschillende onderdelen onderwerpt aan een inspectie en aftekent voor akkoord.


VITRUS BETALEN VOOR KWALITEIT NA DE MONTAGE

Bij Vitrus betaalt u voor de afgesproken kwaliteit.
Alle onderdelen worden met u nagelopen en betaling volgt na een getekende opleveringsverklaring.


Direct een offerte of meer informatie?